-

NECESSITA AJUDA AMB VETTV?

Puc aprofitar contingut de Youtube en el meu VetTV?

Tens contingut a Youtube que vols que es mostri en VetTV? Potser no tinguis un canal propi però vols que els teus clients puguin veure alguns vídeos que creus que poden ser interessants. Amb VetTV tindràs la possibilitat de complementar el contingut ja disponible amb qualsevol vídeo present a la xarxa Youtube. Aconseguir això és molt senzill, tan sols copia l'adreça web de el vídeo al panell de control de VetTV i incorpora-a la programació habitual de la teva sala d'espera.

Puc dirigir VetTV cap al aparador del meu centre veterinari?

En tot moment ets tu qui defineix cap a on vols que s'emetin els continguts de VetTV. Pel que no hi ha cap limitació a l'hora d'on pots col·locar el teu televisió. El contingut és adequat per a visionar-se en tots dos suports i no et costarà ni un sol euro. És possible fins i tot emetre els continguts de VetTV en dos televisors alhora mitjançant l'ús de divisors, sense càrrec extra per a tu.

Quins avantatges podem obtenir de l'ús de VetTV?

Amb VetTV al teu centre veterinari podràs, alhora que fas més amena l'estada a la teva sala d'espera, comunicar les teves campanyes i promocionar els teus serveis. Uns mitjans de comunicació millors faran que el teu client surti més satisfet i amb la sensació d'haver rebut un tracte molt millor i més professional. A més posibilitarás que el teu client percebi al teu centre veterinari com un centre més modern i avantguardista.

¿Què diferencia VetTV de la resta?

És una cadena de televisió completament personalitzable, segons els objectius estratègics de comunicació del seu centre. Instal·lació fàcil i senzilla. Assistència tècnica gratuïta i especialitzada, amb la capacitat de resoldre qualsevol dubte que es pugui generar. Gestió total de la programació, freqüència de visualització i categories de reproducció. Contingut en alta definició. Notícies a el moment i en temps real, mantingues informats als teus clients. Mostra les teves xarxes socials de forma fàcil i senzilla, augmenta l'exposició als teus clients.